Find your way

Costes

Hi there

Costes is een lifestyle brand met een on-trend collectie. Hierin komen stijl, kwaliteit & persoonlijke service samen tot een unieke shopping experience voor de modebewuste man en vrouw met een passie voor lifestyle. Ons merk is een merk van internationale allure waar je voor iedere gelegenheid terechtkunt voor een day-to-night look. Lees hieronder meer over Costes Amsterdam.

Costes in het centrum van Amsterdam

Onze stores zijn ingericht met oog voor detail & ademen metropolitan design. De serene look & feel good uitstraling zorgen dat je je altijd welkom voelt en kennismaakt met de unieke Costes lifestyle. Graag voorzien we je van persoonlijk advies, zodat je de store verlaat met jouw ultieme look.

Kwaliteit en stijl

Costes biedt naast een aangename shopping experience ook een unieke collectie. Deze collectie is on-trend, aangevuld met tijdloze basics en accessoires. Elk seizoen wordt de collectie samengesteld aan de hand van verschillende thema’s, waarbij het 24/7 gevoel centraal staat: bij Costes vind je voor elk moment van de dag een passende look.

How It Started

In augustus 2013 opende Costes haar eerste dames winkel aan de Oude Gracht in Utrecht. Al snel volgden meer winkels in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Inmiddels heeft Costes winkels verspreid door heel Nederland en haar eerste filiaal in België. In februari 2017 werd de eerste Costes men collectie gelanceerd. Deze herencollectie is zowel verkrijgbaar in seperate men-only winkels als in gecombineerde uni winkels. Costes is onderdeel van The Sting House of Brands.

Let’s Get Social

Blijf op de hoogte van de laatste trend via @costesfashion en @costesmen op Instagram en Facebook of lees meer op costesfashion.com/blog. Get inspired!

1

0

-1

K
a
l
v
e
r
p
a
s
s
a
g
e
k
a l v e r
p
a s s a g e